Morgen drikk

Etter en god natt søvn så er kroppen lettere dehydrert  og tom for energi. Og hva gjør mange? Jo, de står opp og tømmer en halvliter kaffe innpå og drar på jobb. Ja , ja ikke du. Du gjør ikke sånn heldigvis.

Men tenk over det. Kroppen er på sitt mest sultne på næring og det er jo da vi kan gi den et skikkelig kick. Tarmene er som svamper dem trenger sunn og næringsrik føde. Og flytende varianter kan være det beste før man inntar fast føde.

Det er mange av dere som tar Greeens av diverse slag. BRAVO . Eller smoothies av mange flotte varianter. HURRA.

Jeg tenker på det hver dag at kroppen min fortjener det beste. Jeg lager ofte smoothies og tar alltid en stor skje med linfrøolje. Men i dag gjorde jeg en ny variant.

Hyllebær saft med Acai pulver. Dobbel dose antioksidanter. Det står at man skal ta en skje med Acai rørt ut i væske. Men jeg er den oppfatningen at mye er bra. Så det ble to skjeer og hyllebær saft og en litt vann. Jeg kjente at kroppen ble fylt med sunne godsaker. Og en halvtime etter morgendrikken så tok jeg smoothisen min. Deilig.

Det var en god følelse på en søndag morgen.

Reklamer

2 kommentarer

Filed under Juice

2 responses to “Morgen drikk

  1. Ja, jeg har vært en kaffe drikker om morgenen…men har vært på avvenning de siste ukene. Byttet ut kaffen med grønnte pulver 😀 Acai har jeg enda ikke smakt…den står på iHerb ønskelisten 😀

    • Jeg har laget ønske liste jeg også inne på iherb. Smart greie det der igrunn. Jeg skulle kjøpe Ginko Biloba urt, for den er så dyr i Norge. Men da jeg endelig skulle bestille den så var de utsolgt. Men ønske lista er lang så jeg kjøper urten senere engang.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s