Mer tungeanalyse

Tilbake til Tunge analyse igjen. Her er innlegget om tunge analyse fra i går. Og dette innlegget inneholder tips om hva man kan gjøre om tungen har speilet ubalanser i de indre organene.

En sprekk i midten som ikke når ned til tungespissen, kan bety at du har en dårlig fungerende mage og fordøyelse : Spis riktig kombinert mat. Les innlegget. Ta et fordøyelses enzym for å hjelpe kroppen med å bryte ned maten. Spis mat som er lett fordøyd. Kutt ut kullsyreholdig drikke. Spis magevennlig mat som spirer, avokado og supermat. Drikk te av fennikel, peppermynte og lakris.

Bite merker/ tannmerker på sidene av tungen. Det vill si at tungen har merker etter tennene på begge sider. Milten er i ubalanse: Spis milt vennlig mat som bønner, spiret bønner, frø, rødbete, selleri, fennikel, rotfrukter og masse klorofyll og alger. Det er masse krydder og urter som nærer milten også som hvitløk, svart pepper, ingefær, kajennepepper, kanel og pepperrot.

En sår tunge : Ta tilskudd av B – vitamin og sjekk om jern lagrene er ok.

Svie på tunge: Ta tilskudd av bitter urter fra helsekosten. Bitterstern er en flott produkt. Drikk løvetann te. Saltsyretabeletter kan hjelpe med å justere magesyre nivået.

Hoven tunge og / eller tykt hvitt belegg på tunge indikerer for mye slim i kroppen: Kutt ut slimdannende mat som meieri produkter, spis grønt og super mat og prøv å unngå gjær. Spis mer probiotika for å få mer riktig balanse i bakterie floraen i tarmene.

Gult belegg på tungen tyder på at det er ubalanse i bakteriefloraen i tarmene og helt sikkert overvekst av candida bakterien: Følg rådene fra linjen over og for all del kutt ut sukker.

Horisontale sprekker, små sprekker/ furer : Ta et tilskudd av B-vitamin. Jeg liker B- stress kompleks. Ta fordøyelses enzym, Solhatt – for å få fart på lymfen og fjerne gift stoffer som hindrer næringsopptak. Drikk te av Slippery Elm eller Peppermynte for å berolige magen og Neslete som bidrar til å styrke kroppen med B – vit. Og Aloe Vera juice før måltidene.

Rød tunge spiss: Urtene Sibirsk Ginseng og Rosenrot er nytting for bearbeiding av stress. Mat som av stresser: Stangselleri, solsikkefrø, brunris, diverse alger, kål, mandler, bær, sesamfrø, agurk, asparges, hvitløk og avokado.

Rosen rot

Bitterstern

Reklamer

3 kommentarer

Filed under Biopat, Tips

3 responses to “Mer tungeanalyse

  1. Anita

    Hei! Her står ingenting om marmorert unge? Marmorert, hvor tungen er marmorert i hvitt og rødt. Og har flere sprekker. Hvor kommer dette innunder?

  2. Line

    ops… jeg har en jobb å gjøre… 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s