Finn dine svake punkter 3

Jeg er ikke helt ferdig med runden om ubalanser i kroppen.

Det var et organ til som er veldig viktig og det er LEVER.

De forrige innleggene : Mage og tykktarm og lunge er også bra å få med seg, da alle organene henger i hop.

Og fortsatt er det hentet fra denne boka:

Her kommer et spørre skjema til.

Og poeng fordelingen foregår slik:

Hvor plaget er du?

Svært  plaget 4,   middels plaget  3,   litt plaget  2,   av og til plaget  1,   aldri plaget 0. 

  1. Kvalme og oppkast
  2. Hodepine, migrene og svimmel anfall
  3. Problemer med å fordøye fet mat
  4. Lav toleranse for alkohol og koffein
  5. Premenstruelle humørsvingninger, ømme bryster, uregelmessige og smertefulle menstruasjoner
  6. Stivhet, smerte eller stramme muskler i skulder og nakkeregion
  7. Stramme sener og leddbånd, manglende fleksibilitet og bevegelighet i kroppen
  8. Følsomme øyne, dårlig syn og svevende flekker foran øynene
  9. Tynne, svake, ruglete og eller oppsprukne negler
  10. Smerte under høyre side av brystet, nær lever og galleblære
  11. Symptomer som gikt, hemorider og økt tilbøyelighet til blåmerker
  12. Frustrasjon, irritabilitet, sinne, aggresjon og roping
  13. Trang til sure matvarer som sylteagurk og sitroner
  14. Sjalusi og hat
  15. Undertrykkelse av følelser, uutrykt sinne som fører til depresjoner
  16. Dårlig evne til å planlegge, organisere og ta avgjørelser
  17. Symptomer som blir verre av vind og trekk
  18. Grønnlig hudfarge, særlig i ansiktet
  19. Ubehag under høyre side av brystkassen, i nærheten av leveren
  20. Metallsmak i munnen
Her var det nok mange som kjente seg igjen. Det som er det mest» merkverdige» er alle de psykiske ubalansene som mange sliter med kan komme av en sliten lever.
Se spørsmål nr 17. Jeg har mange ganger hørt at folk sier at de ikke tåler trekk. Det er noe i det, men da for de som har ubalanser i lever. De som ikke tåler trekk får forverrede symptomer på sine plager.
Følg rådene fra de forrige innleggene, for husk at alt henger sammen. 

Innlegg 1 og 2    

 Unngå mat som : ku melk, hvete, gjær, sukker.
Unngå unødig gift stoffer som tobakk, alkohol, transfett, eksos, gasser, løsemidler
Mat som beskytter lever er:
Tomater,brønnkarse, artisjokk,avokado, gulerøtter, brokkoli, paprika, rødbeter,løvetann, sikori, reddik,sitron og bær.
Egg og soya, kjøtt,  svovelholdig mat som hvitløk, løk, rosenkål
Og det er veldig lurt å velge økologisk for å unngå giftstoffer som kunstgjødsel, insektmiddel og ugressmiddel.
Urter som er gode for lever:
Mariatistel – forebygger og reparer leverskader
Kamille – beroligende på lever
Schisandra – beskytter og hjelper lever til å helbrede seg selv
Løvetann – gode rense egenskaper
Persille – fremmer avgiftningsprossen
Rosmarin – bedrer fordøyelsen av fett
Gurkemeie – stimulerer avgiftnings enzymer
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Filed under Biopat

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s